Projektek

Bordó vagy zöld? Döntsenek Önök az új kaposvári buszok színéről!

Bordó vagy zöld? Döntsenek Önök az új kaposvári buszok színéről!

Már Kaposvár útjain közlekedik az a két városi busz, amelyet a városlakók döntése alapján festettek le zöldre, illetve bordóra. A kaposváriak jövő hét péntekig - 2015. július 17-ig - szavazhatnak a nekik tetsző arculatra, ezt követően az önkormányzat megrendeli a gyártól azt a színösszeállítást, amely a legtöbb voksot kapja.

Mint arról már beszámoltunk, Kaposvár csaknem négymilliárd forintért még idén negyven új buszt vásárol, vagyis teljes egészében megújul a helyi tömegközlekedést ellátó buszpark.

Egy hónappal ezelőtt még három szín közül választhattak a kaposváriak, ekkor a sárga jelentősen lemaradt, a zöld és a bordó pedig nagyságrendileg ugyanakkora támogatást kapott. Ekkor döntött úgy a városvezetés, hogy két, most is forgalomban lévő buszon mutatja be, milyenek is a valóságban a színek, hogyan is néznek ki ezek a buszok a városi környezetben.

Mától mind a két színt testközelből láthatják a kaposváriak, így könnyebben dönthetnek arról, hogy milyen arculata legyen a teljes egészében megújuló kaposvári buszflottának.

Tehát: bordó vagy zöld? Önök dönthetik el, ha ide kattintanak!

A szavazás 2015. július 17-én 24 óráig tart.