Projektek

Megújult a Kaposvár Most

Megújult a Kaposvár Most

Három év után megújult Kaposvár legnépszerűbb hírportálja. Az új Kaposvár Mostot olvasóink visszajelzése és a statisztikai adatokból levont következtetések alapján fejlesztettük tovább. A tervezés és a megvalósítás öt hónapon át tartott.

2012. március 2-án indult el a Kaposvár Most azzal a céllal, hogy Kaposvár első hírportáljaként valóban az itt élőknek készítsen egy informatív, képekkel, videókkal, véleményekkel színesített honlapot. Bár nagyobb promóció nem kísérte a Most (mi így hívjuk magunk között) indulását, olvasóinknak köszönhetően egyre többekhez jutott el a hírünk. Két évvel indulásunk után már a legnépszerűbb honlapot szerkeszthettük. Különös értéknek tartjuk az olvasóinkkal kialakított élénk kapcsolatot, azt, hogy mindenkor számíthatunk rájuk. Változatlanul úgy gondoljuk, hogy akkor tudunk a legjobbak lenni, ha a csaknem 70 ezer kaposvárira és a környéken élő további tízezrek szemeire és füleire támaszkodunk.

A megújult Moston a képiségre helyeztünk a hangsúlyt. Olyan oldalt terveztünk, amelyen a korábbinál nagyobb méretben jelennek meg a fotók és videók, s ahol nem téved el az ember a rovatok/alrovatok kuszaságában. A honlap reszponzív lett, hiszen egyre többen olvasnak bennünket okostelefonról és táblagépről, de az asztali számítógépek monitorának és a laptopok kijelzőjének eltérő mérete is arra vezetett bennünket, hogy a legoptimálisabb megjelenést fejleszzük ki.

Az oldalon számos technikai újítást vezettünk be, ezeket böngészés közben lassanként mind megismerhetik olvasóink. Minden fejlesztés akkor válik véglegessé, amikor az olvasók és nézők visszajelzése alapján kimondhatjuk: működik az elgondolásunk. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy segítse a Kaposvár Most szerkesztőinek, szerzőinek munkáját. Öt percnél nem kérünk Öntől több időt. Kérdőívünket itt töltheti ki